Transformohet Pajtoni Center, 15 milionë euro investim

Pajtoni Center është një qendër tregtare e cila operon në tregun shqiptar prej vitit 2014, duke ofruar tek klientët e saj cilësi në shërbim dhe komoditet me ambientet që ofron shumë pranë zonës ndustriale të Tiranës, e pozicionuar në km e parë të autostradës Tiranë-Durrës në rrugën dytësore.

Në gjirin e saj kjo qendër tregtare ka disa nga kompanitë lider në fushën e mobilimit dhe njësi të ndryshme tregtare. Aktualisht “Pajtoni Group” po zgjeron ambientet e saj duke rritur hapësirat e shërbimit dhe një frymë të re manaxhimi.

Është një investim prej 15 milionë euro, ku Pajtoni Center do të shërbejë me 12 000 m2 ambiente komerciale, 500 vende parkimi, 30 njësi tregtare dhe 10 000 m2 njësi zyra. Në këtë qendër tregtare do të ketë edhe një kënd lojrash me sipërfaqe 500 m2 për fëmijët, restorant, fast food (4 njësi) dhe 2 bare.

© 2021 Kron All Right Reserved