Pajtoni Group i bashkohet muajit të sensibilizimit ndaj kancerit të gjirit!

Pajtoni Group ju bashkua fushatës për ndërgjegjësimin ndaj kancerit të gjirit. Ditën e sotme në bashkëpunim me klinikën KMK, zhvilluam një takim informues mbi rëndësinë e kryerjes së kontrolleve peroidike për parandalimin dhe kurimin në kohë.

Stafi ynë gjithashtu u pajis me një kupon dhuratë për kontrollet e nevojshme, pasi ne jemi të bindur që duke suportuar ekipin dhe duke u kujdesur për shëndetin e tyre kemi kontribuar për themelet e një kompanie të madhe!

#kronconstruction #pajtonigroup #pinkoctober #gopink #employee #kanceriigjirit #lufto #women #pink

© 2021 Kron All Right Reserved