For extraordinary performance

For extraordinary performance

For extraordinary performance

Shërbimet Kryesore

Ofrojmë ekspertizën tonë në Ndërtim, Projektim, Arkitekturë, Konsulencë & Shitje

Ndërtim

Kron Construction, pjesë e Pajtoni Group, është një kompani ndërtimi, projektimi dhe manaxhimi që operon në tregun shqiptar që nga viti 2007. E përbërë nga një staf ekspertësh dhe profesionistësh, sjellim për ju projekte sfiduese sipas standarteve më të larta të ndërtimit.

Projektim

Ekspertët e kompanisë tonë janë të gatshëm të bëjnë zgjidhjen më të mirë për suksesin tuaj, duke bashkërenduar forcat dhe njohuritë mbi projektimin.

Konsulencë & Shitje

Kron Construction me një aktivitet të gjerë në fushën e ndërtimit ofron shërbimin dhe konsulencën në shitjen e pasurive të paluajtëshme. Skuadra jonë e Real Estate plotëson kërkesat e klientëve për tipologji të ndryshme pronash si apartamente, vila apo ambiente shërbimi.

Projektet

Njihuni me projektet e Kron Construction, pjesë e 'PAJTONI Group".

Kompleks rezidencial

COMING SOON

Kompleks multifunksional

TIRANA BOULEVARD

Qendër tregtare

Pajtoni Center

Kompleks vilash

LAKESHORE

Kompleks banimi

Kodra e Diellit

Rreth Nesh

Bëjmë realitet ëndrrën tuaj!

Jemi një kompani ndërtimi, projektimi dhe manaxhimi, e përbërë nga një staf ekspertësh dhe profesionistësh që i janë dedikuar sfidave më inovatore në industrinë e ndërtimit.

  • Ndërtim
  • Arkitekturë & Projektim
  • Konsulencë & Shitje
Më shumë

BASHKOHU ME SKUADRËN TONË

Apliko tani

ARRITJET TONA NË SHIFRA

STATISTIKA

580

Klientë

85

Projekte

Përse të bashkëpunoni me ne?

Suport të dedikuar

Ne ofrojmë një operator në shërbimin tuaj për të marrë përgjigje rreth punës dhe projekteve që ne kemi në zhvillim. Ju do të jeni nën kujdesin e stafit të specializuar të kompanisë që mban marëdhëniet me klientin.

Staf me Eksperiencë

Në filozofinë e punës së kompanisë baza e ndërtimit të këtij projekti janë njerëz ekspertë të fushave përkatëse, të cilët eksperiencën e fituar ndër vite në kompanitë më të mira në treg e vendosin në shërbimin tuaj.

Ide Biznesi

Kron Construction është e hapur për çdo ide apo projekt interesant, ku mund të bashkërendojë burimet e saj njerëzore dhe materiale për një të ardhme me në qendër inovacionin dhe zhvillimin ekonomik.

Konsulencë

Profesionistët që kemi në gjirin e kompanisë sonë janë në dispozicion të zhvillimit te qëndrueshëm të nismave apo projekteve tuaja.

© 2021 Kron All Right Reserved