Detajet e projektit

  • Vendodhja:Kodra e Diellit
  • Qyteti:Tiranë
  • Ndërtimi:Kron
  • Studio Arkitekturës:ANK
  • Shitjet:+355686015000

Kodra e Diellit

Kompania jonë Kron Construction, si pjesë e grupit “Pajtoni” është duke zhvilluar projekte me rëndësi në shërbim të cilësisë së jetesës së qytetarëve në Tiranë.

Një prej projekteve me interesant është edhe objekti i banimit që po ndërtohet në Kodrën e Diellit në krahë të ‘University of New York Tirana”.

Objekti do të jetë 5-kate i lartë i rrethuar jo vetëm  nga gjelbërimi që ofron zona por dhe nga gjelbërimi i projektuar në apartamente si dhe do të kete 3-kate parking nëntokësor.

Objekti ofron:

• Fasadë të ventiluar
• Termoizolim
• Ambjente rekreative dhe të gjelbëruara.

Zona  të ofron qetësi dhe  është e pozicionuar larg zhurmave dhe smogut.

 


Vendodhja e saktë e objektit të banimit:

Jeni të lutur për çdo interesim tuajin rreth projektit më ambicioz të Tiranës të na kontaktoni në adresen e emailit, numrin e celularit dhe kanalet tona në mediat sociale. #ForExtraordinaryPerformance

© 2021 Kron All Right Reserved