Kron Construction pjesëmarrës në Panairin e Punës dhe Karrierës në UMT

Kron Construction, pjesë e Pajtoni Group, ishte pjesëmarrës në Panairin e Punës dhe Karrierës, të organizuar nga Universiteti Metropolitan i Tiranës në datën 17 maj.

Gjatë eventit ne patëm mundësinë të njihnim dhe të bisedonim nga afër me studentët e vitit akademik Barchelor dhe Master.

Qëllimi ynë kryesor ishte njohja dhe diskutimi me ta për mundësinë e marrjes pjesë në programe internship-i apo punësim në departamentet, si arkitektura dhe departamenti teknik që Kron Construction mund të zhvillojë në vazhdim.

Falenderojmë Universitetin Metropolitan Tirana për ftesën në Panairin e Punës dhe Karrierës si një mundësi për të.

Kron Construction – For Extraordinary Performance

#kronconstruction #pajtonigroup #panair #umt #empolyers

© 2021 Kron All Right Reserved