Detajet e projektit

  • Fillimi:2020-03-03
  • Mbarimi:2022-07-09
  • Ndërtimi:Kron
  • Kategoria:Kompleks Banimi
  • Arkitektura:Idea
  • Shitjet:+355686015000

“Kafe Flora”

Kompania jonë vjen me një godinë banimi dhe shërbimi prej 10 kate midis Rrugës së Durrësit dhe  Rrugës Mine Peza,  shumë pranë Qendrës së kryeqytetit të Shqipërisë, 50 m nga “Kafe Flora” Tiranë.

Në përberje të kësaj ndërtese do të jenë edhe 2-kate me funksion parkimi nëntokësor.

Objekti ofron :

• Fasadë të ventiluar
• Termoizolim
• Izolim akustik

Objekti ndodhet në një zonë shumë të mirë dhe me një zhvillim të qendrueshëm ekonomik ku afërsia jo vetëm me Qendrën e Tiranës por edhe me të gjitha facilitetet e nevojshme  i rrit kësaj prone vlerën e saj.

Obekti eshte drejt perfundimit.

Jeni të lutur për çdo interesim tuajin rreth projektit më ambicioz të Tiranës të na kontaktoni në adresen e emailit, numrin e celularit dhe kanalet tona në mediat sociale.

#ForExtraordinaryPerformance

© 2021 Kron All Right Reserved