OFROJME

"Kron Construction" është një kompani ndërtimi, projektimi dhe manaxhimi që operon në treg prej vitit 2007. E përbërë nga një staf ekspertësh dhe profesionistësh që i janë dedikuar sfidave më inovatore, vjen pranë jush me disa projekte sfiduese që dita-ditës po marrin jetë. Kroni është pjesë e grupit “Pajtoni”, me seli në qendrën tregtare “Pajtoni Center” në autostradën Tiranë-Durrës, rruga dytësore, km1.

© 2021 Kron All Right Reserved