Kron Construction dhuron pemë për Liqenin e Farkës

Kron Construction, pjesë e Pajtoni Group, ka ndërmarrë një projekt të përqafuar nga të gjithë në kuadër të ditës botërore të tokës.

5 pemë ndër të cilat 3 Rrap dhe 2 Lofat u mbollën në Parkun e Liqenit të Farkës.

 

 

 

 

 

 

 

Stafi ynë, që në ideimin e kësaj fushate ishte mjaft entuziast dhe pozitiv për ta vazhduar si një projekt afatgjatë dhe për ta kthyer në traditë.

Ne besojmë se gjithmonë duhet të kontribuojmë dhe ta orientojmë stafin tonë drejt aktiviteteve me natyrë sociale si vlerë e lartë që na diferencon në treg.

#kronconstruction #pajtonigroup #earthday #team #planningtrees

© 2021 Kron All Right Reserved