Detajet e projektit

  • Vendodhja:Liqeni i Farkës
  • Qyteti:Tiranë
  • Fillimi i Projektit:Qershor 2022
  • Kompania e Ndërtimit:Kron
  • Klienti:Pajtoni Group
  • Afati i punimeve:36 muaj
  • E-mail:[email protected]
  • Shitjet:+355686015000

LAKESHORE

Lakeshore është një projekt rezidencial vilash i cili do të ndërtohet së shpejti në Liqenin e Farkës, Tiranë.

Ky kompleks do të shtrihet në një nga zonat më të lakmuara për të jetuar në kryeqytet larg zurmave dhe smogut.

Kompleksi ka një arkitekur moderne nderthurur me së miri me relievin dhe peizazhin natyror të zonë.

Vilt janë të organizuara me 1-2-3 kate banimi, vend parkimi, pishine dhe oborr, kompleksi ofron siguri dhe akses direkt ne liqenin e Farkës.

Kompleksi disponon 42 Vila Elitare të cilat  do ti japin një zhvillim akoma më të madh kësaj zone.

Prona në të cilën do të ndërtohet ky projekt  ka një sipërfaqe prej 43 900 m2, ku hapësira e ndërtimit është 14 674.4 m2.

Tashmë është marrë leja e zhvillimit dhe ndërtimit të këtij kompleksi dhe punimet do të fillojnë në muajin Prill 2022 dhe do të vijojnë për 36 muaj.

© 2021 Kron All Right Reserved