Arkitekt/e Junior

KRON Construction është një kompani ndërtimi, projektimi dhe menaxhimi që operon në treg prej vitit 2007. Kompania jonë udhëhiqet nga një staf ekspertësh dhe profesionistësh që i janë dedikuar sfidave më inovatore në ndërtim. Kron është pjesë e grupit “Pajtoni”, me seli në qendrën tregtare “Pajtoni Center” në autostradën Tiranë-Durrës, rruga dytësore, km1.

Pozicioni: Arkitekt Junior

Departamenti: Arkitekturës

Vendndodhja: Tiranë

Funksionet Kryesore të punës

 1. Njeh shume mire projektin dhe specifikimet e tij;
 2. Pergatit vizatime arkitekturore ne suport te paketave te tenderimit;
 3. Ndihmon ne hartimin e albumeve te shitjesh;
 4. Ndihmon në programimin e proçeseve të punimeve arkitekturore, bazuar në planin kohor të përgjithshëm;
 5. Bashkëvepron / ndihmon ne koordinimin me drejtuesit e ekipeve përpunimet e rifiniturave arkitekturore;
 6. Harton raporte të ndryshme sipas kërkesës së eproreve;
 7. Detyra të tjera që mund ti ngarkohen

Kërkesa dhe Kualifikime

Edukimi:            Diplomë Universitare në Arkitekturë.

Eksperienca:    Eksperienca pune te meparshme perben avantazh.

Aftësi të tjera:

 • Aftësi për të lexuar, analizuar dhe shpjeguar projektet, procedurat dhe manualet teknike;
 • Aftësi për të prezantuar në mënyrë sa më efikase problematikat, komunikim i shume i mire verbal dhe me shkrim, përgatitje raportesh etj;
 • Përdorues i programeve të vizatimit dhe vizualizimit grafik (autocad, 3DSMax, Vray, Corona, Photoshop, Illustrator, Revit etj.);
 • Aftësi shumë të mira organizative, planifikuese, projektuese dhe komunikuese.
 • Njohje e mire e gjuhes angleze.

Përfitimet:

 • Një ambient mikëpritës dhe dinamik ku keni mundësi dhe hapësirë për tu rritur profesionalisht;
 • Një pozicion pune tërheqës ku të ofrojmë mundësinë për të qënë pjesë në projekte sfiduese;
 • Mentorim dhe mbështetje për zhvillimin tuaj personal dhe profesional;
 • Paga konkuruese në treg;
 • Kohëzgjatja e punës është 40 orë në javë (fundjava pushim);
 • Transporti i ofruar nga kompania;
 • Benefite të tjera sipas “Politikës së Benefiteve dhe Kompesimit”;

Mënyra e aplikimit:

Të interesuarit të dërgojnë Cv dhe album të punimeve në adresën: [email protected]  (duke specifikuar në subjekt të e-mail-it emrin e pozicionit)

Afati i aplikimit :

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë, CV e tyre brenda datës 30 Korrik 2023.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

 

© 2021 Kron All Right Reserved